Wednesday, September 25, 2013

Szereplők 1

John és Tracy Martin
Itt az ideje, hogy bemutassak pár fontos és kedves "szereplőt" családunk nagy utazásán. Mert hát rengeteg új szereplője lett kicsiny életünknek. Alig győzöm megjegyezni az új neveket. (Ez sose volt az erősségem.)
Ám vannak, akik nem csak átutazóban, statisztaként vesznek részt benne, hanem főbb szerepeket töltenek be és legtöbbször önként ajánlkozva. (Mialatt ezt írom, egy pöttömnyi chipmunk mászott fel a szomszéd fára az ablakom előtt. Valószínű, hogy errefelé lakik, mert már másodszor látogat meg.)


Ők voltak, akik először vendégül láttak minket, amikor még a szállodában laktunk. Épp azon filoztunk, mi legyen a vacsora, amikor jött a felajánlás tőlük. Közel harminc éve követik Istent. Nagyszerű emberek.

Társasozás

Eni és Tracy csapata (4. helyezett)

Robi és John csapata (3. helyezett)
És mit gondoltok, ki lett az első... hát persze, hogy a Petya.



Shawn és Deidre Somerkamp
Shawn rengeteget segített a költözéskor: Neki és feleségének köszönhetően számtalan dolgot sikerült ingyen beszereznünk tőlük és más tanítványoktól. (ágyak, huzatok, edények, függönyök, takarók, tv, mp3 lejátszó a gyerekeknek, lámpák, képek) Pontos tervet készített mikor, mit és hol szedünk össze. Sőt a "súlyemelésben" is jeleskedett. És amíg a férfiak dolgoztak, addig Deidre a konyha takarításában szorgoskodott velem. Nem is tudom, mi lett volna, ha ők nem támogatnak és segítenek bennünket.


Koncentrálás csocsózás közben a pincénkben

Sikeres akció után

"A" csapat

"B" csapat

A picurka Chipmunk, még mindig itt futkos le és fel. Az előbb tele tömte a pofiját, ami dupla akkorára nőtt, mint az eredeti állapota. ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!!! Hát itt az odúja! Most ment be! Pont az ablakom előtt! Kedves szomszédunk van. Remélem megbarátkozunk.




Hoppá:

Fordított helyzet
(mókus lent, chipmunk fent rohan)
Ki az úr a háznál? (mókus fent, chipmunk lent)

















No comments:

Post a Comment