Sunday, August 25, 2013

Karos bajok - Arm trouble

Tegnap fájt a bal karom. Sajgott az egész. Először nem értettem, mi lehet a baj. Majd rájöttem.:
Robi jött oda hozzám a séta közben és szorosan átölelte a kezem. Majd Enikő tapogatta végig "vakon", amíg a tekintete a boltokat pásztázta. Aztán ismét Robi ragadta meg, hogy utána átadhassa Eninek, aki rángatva húzott maga után. Ezután ismét Robi következett, nem csak a kezemet, de a karomat is magáénak tudva. Majd megint Eni, aztán Robi, Eni, Robi, Eni, Robi....
Kérem vissza a kezemet!!!!! Mintha már nem is az enyém lenne, hanem az övék. Nem csoda, hogy tiltakozik, vagyis, hogy én tiltakozom. Az enyém!
De... azt hiszem, nekik most nagyobb szükségük van rá.

Yesterday I had pain in my left arm. It hurt a lot. I didn’t really understand what was causing the pain. Then I realized what happened, as we were walking Robi came and threw put his arms in my arm. Then a little later Enikő came and rubbed my arm without giving it a though while she was window-shopping. Then Robi grabbed my arm again and later he passed it to Eni who was twitching and pulling my arm with her wherever she went. Than Robi was again acting like he owned my arm. Than Eni again, than Robi and Eni, Robi, Eni….
I want my arm back!!!!!!! It’s like if my arm wasn’t mine anymore but theirs.
No wonder my arm is hurting and protesting, I am protesting: It is mine!
But… I believe they need my arm more than I do.

2 comments:

  1. Bárcsak odaadhatnám az enyémet! Még jól meg is ölelgetnélek benneteket! Amy

    ReplyDelete