Wednesday, October 9, 2013

Stb. 4

Sziasztok!

Hol is tartottunk? ...
Nagyon lemaradtam:

  • Elmentünk a "Towen Day" -re. Minden fontos szervezet és cég képviseltette magát. Mi is :) :
Eni sütit dekorál...


... egyet Apának...
...és egy különlegeset Robinak.











  • Robi sulijában nyilt estét tartottak. Az érdeklődő szülők elmehettek és végig rohanhatták gyermekük egy napját (Itt nem viccelek: 10 perc jutott egy órára, amit hadarva bemutattak, majd tülekedés közepette öt percünk volt, hogy megtaláljuk a másik termet. Robi nem túlzott, amikor a suliról mesélt. Nekünk öt perc se volt elég, nemhogy három, hogy átérjünk a szünetekben. Közben egy-két társ szülő könyökével közelebbi ismeretségbe kerültünk.)
    Egyik tanárnő az bemutatója után, ránézett Petyára és azt mondta:"Ön biztos Robi apukája! Nagyon hasonlít rá." Bár a megfogalmazás nem pontos: Robi hasonlít Petyára, de a büszke apukának még így is dagadt a melle. :)


Ilyen egy terem


Hasznos idézetek 1: " Ha nincs időd arra, hogy jól megcsináld, időt kell találnod arra, hogy újra megcsináld." "Azért mert valami nehéz, nem jelenti azt, hogy nem kéne megpróbálnod, hanem azt, hogy keményebben kell próbálnod." 

Folyosó


Technika terem

Hasznos idézetek 2: "Egy dolog amit nem tudsz újrahasznosítani: az elvesztegetett idő." " 30 év múlva nem fog számítani, hogy milyen cipőt viseltél, milyen volt a frizurád, vagy a farmerod amit vettél. Ami számítani fog, az az, amit megtanultál és hogy azt hogyan tudod hasznosítani."

Hátsó lépcső

Tornaterem (az egyik)

Könyvtár

  • Túlvagyunk a második mérkőzésen Enivel. Félelmetes volt látni a fejlődést: magabiztosan futott a labdáért, vezette és övé volt a játék első kosara. (Annyira izgultam, hogy elfelejtettem lefényképezni a dicső pillanatot.)

Balerina és a kosár

Tökéletes csuklómozdulat

Vérében van a védekezés


  • A városok között, újabb "szigetre" bukkantam, ahol nyugodtan kikiálthatom örömöm, fájdalmam. Azt nem mondhatom, hogy a kutya se jár arra, mert jár. De könnyű a kis utak között magányt találni, és gyönyörködni a természetben. Fells Reservation:






  • Petyának meg volt az első prédikációja. Nagy sikere volt.




  • Meghívtuk az összes szomszédot egy ismerkedős estre. Vagy 15-20 család eljött. Ettünk, ittunk, nevettünk, ismerkedtünk. Én pedig kihasználtam az alkalmat és arcot is festettem.







1 comment: